Kaledibi Şehit Turhan Kılıç İlkokulu

Vizyon: Geleceği bugünden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olarak eğitim ve öğretimde önder olmak.

Misyon: Bilgi çağını yaşadığımız günümüzde Atatürk’ün gösterdiği hedef doğrultusunda teknolojiyi de kullanarak köy okulu ile merkez okulu arasında herhangi bir fark olmadığını ispatlamak; olumsuzlukları fırsatlar haline getirerek geleceğe güvenle bakan, bedensel ve sosyal yönden gelişimini tamamlamış, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmek için varız. .”

Başarılar:

Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitturhankilicilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KALEDİBİ MAH. HİLAL SK. KALEDIBI ŞEHIT TURHAN KILIÇ ILK OKULU BLOK NO 4B İÇ KAPI NO 1 BOZYAZI / MERSİN

Yerleşim Yeri - BOZYAZI/MERSİN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık BOZYAZI İLÇE MERKEZİNE 1 KM UZAKLIKTA